Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Wipe Clean Tuffies Dog Bed 110x68cm Forstør

Wipe Clean Tuffies Dog Bed 110x68cm

Ny

Dette vandtætte materiale har en meget blød overflade, der føles lidt som en vokset jakke. Denne hundeseng er rigtigt god udendørs i hundegårde og i bilen da den isolerer 100% nedefra og er 100% vandtæt.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

DKK 949,00

Yderligere information

Ekstem slidstærk, har selv en hund der har haft sådan en madras i 3 år nu og den har ligget på betongulv og madrassen holder fint. For at rengøre denne Tuffies seng kan man enten spule den med vand og tørre den med et håndklæde, eller helt enkelt bruge en fugtig klud og en rengøringsspray for at tørre den af hvor den er beskidt.

Hvis man har en gammel, inkontinent hund, er denne hundeseng helt ideel og et godt alternativ til konstant at vaske hundesengen: tør sengen af om morgenen for at holde denne Tuffies ren og lækker.

Tuffies er designet til hundens komfort og nem rengøring. Hundehår og mudder tørrer og falder af. Det bedste af det hele er at Tuffies sengen hverken bliver flad eller klumper.