Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Panther Post Pro m/3 valgfrie glas

Ny

Vores linse videnskab, lavet af en skudsikker linse materiale, der anvendes af flere verdens mestre end noget andet mærke. Lerdueskytter kræver den mest visuelt præcise linse teknologi til rådighed til at yde deres maksimale.

Vi har forskellige glas hertil - så ring for at høre mere, så vi får de rigtige briller og glas til dig.

Flere detaljer

Advarsel: Sidste enheder på lager!

DKK 6.795,00

Yderligere information

Pilla Light Management Technology: Nøglen til vores linse teknologi er baseret på regulering af den rette mængde lys ind i øjet, mens udnytte vores high definition farveforbedring teknologi for maksimal sportslige præstationer. Regulering af lys ind i øjet for sporten er kritisk og ofte overset af fagfolk. Når alt for meget lys leveres til øjet resulterer det i at skytte kniber øjet sammen eller kigger væk. Denne reaktion har to væsentlig indvirkning på øjet resultater og i sidste ende skytten.

1. Øjentræthed
2. Manglende evne i øjet til at fokusere

Det er to vigtige spørgsmål i skydning. Træthed i øjnene er en vigtig bidragyder til tabet af let øje / hånd koordination. Når øjet er belastet enten gennem skelende eller kniben, reduceres lyset ind i øjet hvilket betyder at ikke nok lys passerer igennem til øjet, resultatet er at der er et hurtig tab af fokus og skarpt syn. Denne stadige bøjning af øjets muskler til konstant at regulere lys accelererer øjentræthed. Dette tab af visuel performance nedsætter evnen til at have perfekt hånd øje koordination. Denne reduktion i ydeevne sker forud for fysisk træthed og kan styres via en korrekt anvendelse af vores lys management system.

Den potentielle reduktion af øjet præstationer i sport er ikke acceptabelt for en skytte.Pilla er forpligtet til at give skytterne den perfekte tekniske løsninger for maksimal ydelse i øjet. Vi har udviklet meget specifikke linser til anvendelse i skydning.

Styrke
Ballistx er stærkere end nogen objektiv gennemsigtigt optisk materiale der i øjeblikket findes på markedet, og er garanteret at det ikke brydes eller knækkes. Den Ballistx materiale er en skudsikker polymer, der erstatter polycarbonat for militære og sikkerhedsmæssige briller.

Optik
Ballistx har Superior Optik. Ballistx har lavere brydningsindeks, interne stress og kromatisk spredning end polycarbonat, hvilket resulterer i skarpere billeder, højere definition, reduceret rainbowing, og mere visuel komfort.

Anti Scratch
Ballistx har overlegen anti-ridse egenskaber. Ballistx objektiver har en overlegen Quartz ridsefrit antistatisk belægning, som ikke tiltrækker støv.

Lys Vægt
Ballistx er ekstremt let i forhold til andre tilgængelige linse materialer. Ballistx er 20% lettere end CR-39 og 10% lettere end polycarbonat