Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tuffies Wowen dogbed 76x68cm Forstør

Tuffies Wowen dogbed 76x68cm

Ny

Wowen Tuffies dogbed 68x59cm
Tuffies er designet til hundens komfort og nem rengøring. Hår, mudder og lign. sætter sig ikke fast, det tørrer og falder af. Det bedste af det hele er at Tuffies ikke bliver flad og klumper.

Flere detaljer

Advarsel: Sidste enheder på lager!

DKK 699,00

Yderligere information

De fleste hundesenge har løst for der langsomt flytter sig udad og tilsidst medfører at hunden ikke ligger på noget blødt. Dette sker ikke med Tuffies. Tuffies for sørger for at intet flytter sig og at madrassen ikke bliver flad og klumper.

Denne er den mest populære af Tuffies hundesenge. Den har en rar og meget stærk nylon overflade. Materialet er 100% vandtæt så rengøring er meget nem da den bare kan skylles af og siden tørre i ca. 45 minutter. De fleste kunder tørrer bare sengen af og støvsuger sengen, da hundehår ikke sætter sig fast i materialet. Den vævede Tuffies seng er lavet af det stærkeste materiale der er på markedet, hvilket gør at de fleste hunde der normalt tygger i sin seng hurtigt opgiver med Tuffies. Vi skal dog pointere at alt man kan klippe i med en saks kan en ihærdig hund tygge i stykker. Så der gives ikke garanti for, at en sådan hund ikke kan bide denne seng i stykker.

Rengøring:

Det er meget nemt at rengøre Tuffies. Da sengen er vandtæt får du aldrig en ildelugtende indmad. Mudder tørrer of falder af, så en hurtig støvsugning og aftørring er nok på daglig basis. Er din hunds pels beskidt eller lugter skal man bare skylle sengen af, evt. med en svamp eller skylle den af under bruseren. Når sengen er skyllet af og ren er det bare at lade sengen tørre i mellem 30-45 minutter.